•  Iroda: Pécs, Citrom u. 7.
  •  Email: info@investhouse.hu

Bérleti garancia - Hozamgarantált befektetési lehetőség az InvestHouse-nál

E havi blog bejegyzésünkben az országosan is egyedülálló új szolgáltatásunkat, a lakásokhoz igényelhető bérleti garanciát mutatjuk be. Ez egy olyan figyelemre méltó, és speciális konstrukció, melyet az egész világon csak kevés helyen alkalmaznak, de irodánknál már elérhető szolgáltatás. 

A részleteket az alábbi kérdések megválaszolásával szeretnénk bemutatni:

Mit jelent a bérleti garancia? 

A befektetési célú lakásvásárlás legnagyobb kockázata, hogy az ingatlant nem a kívánt bérleti díjért, vagy egyáltalán nem sikerül kiadni. Továbbá a bérlő idő előtti távozása (diákoknál a leggyakoribb ok a sikertelen vizsgák miatti iskolaelhagyás) is jelentősen csökkentheti a lakástulajdonos elvárt bérleti bevételét. Ezeket a veszélyeket hárítja el a bérleti garancia, ahol a lakás eladója az átadást követően visszabérli az ingatlant, így folyamatos, előre meghatározott bérleti díj bevételhez juttatja a lakás tulajdonosát. Jelenleg a konstrukció a Golden Corner lakásaira vehető igénybe az átadást követő 5 évig folyamatosan, a BRUTTO lakásár évi 7%-ának megfelelő mértékben. Függetlenül tehát attól, hogy éppen tartózkodik e bérlő az ingatlanban, a lakástulajdonos mindig hozzájut az előre rögzített bérleti díjhoz. 

Mi a trükk, hol az „apróbetűs rész”?

Az InvestHouse által kínált bérleti garancia nem olcsó marketingfogás, ahol a valóságban előre nem látott rejtett költségek terhelik a vevőt. A konstrukció igénybevétele esetén egyszer sem fizetendő lakáskiadáshoz kapcsolódó közvetítői jutalék, illetve havi üzemeltetési költség. A közös-, és rezsiköltségeket szintén a bérlő fizeti. A lakástulajdonos bankszámlájára minden további teendő nélkül havonta érkezik a bérleti díj – bármilyen levonás nélkül. 

Ki veheti igénybe?

A bérleti garancia a Golden Corner minden olyan lakóegységére igényelhető

  • -     melynek vételára a készültségi foknak megfelelően, folyamatosan kerül kiegyenlítésre 20% foglaló mellett;

  • -    illetve azokra a lakásokra, melyek az épület minőségi szintjének megfelelően kerültek berendezésre. (Erre vonatkozó ajánlás, és bútorlista ügyfeleink rendelkezésére áll.)

Hogyan működik? 

A lakásvásárlók biztonsága érdekében az eladó már az ingatlanra vonatkozó adásvételi előszerződés aláírásakor bérleti előszerződést köt a szóban forgó ingatlanra, így biztosítva a hozamgarantált befektetést. A lakás átadását és bebútorozását követően a korábbi eladó meghirdeti, kiadja és üzemelteti az ingatlant a bérleti garancia teljes időtartama alatt.  

Kulcsrakész hozam – all inclusive befektetés: 

Hozamgarantált befektetési lehetőség ingatlanvásárlással

További információkért, részletekért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!