•  Iroda: Pécs, Citrom u. 7.
  •  Email: info@investhouse.hu

A Golden Corner bemutatása

A Bálicsi úton, a Donátusi városrész kapujában, a PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar közvetlen szomszédságában épül az új, kiemelt befektetési célú Golden Corner lakópark. A műszaki, és orvosi kar, valamint a klinika vonzáskörzetéhez tartozó lokáció örökpanorámás, és a már megépült új útvonallal könnyen elérhető a városközpont is. A Pécsi Tudományegyetem elkötelezett a folyamatos létszámbővítés mellett, csak a karnyújtásnyira található műszaki karon jelenleg is 4ooo diák tanul. Az Orvosi Egyetemen hallgatók száma is évről éve növekszik, különösen az idegennyelvű szakokon. Cégünk egyedülálló módon vállal bérleti díj garanciát megvásárolt lakására, 5 éven át, így Ön hátra dőlve élvezheti az új befeketése sikerét!

A Golden Corner exkluzív lakópark egyedi kialakítású, személyre szabott lakásokat kínál, prémium minőségű anyagok beépítésével, 21. századi modern, és költséghatékony műszaki megoldásokkal.Lakása biztonságáról 24 órás portaszolgálat gondoskodik, felügyelve az épületbe be-, és kilépőket, illetve az elektronikus biztonsági rendszereket. Okosotthon extrák biztosítják a lakások hűtés-fűtés rendszerének mobilról történő irányítását és egyéb kényelmi funkciókat. A lakópark teljes földszintjén szolgáltatópark könnyíti meg a hétköznapi vásárlást és minőségi étkezéseket, illetve nyújt kényelmes elérést szépség szolgáltatásokhoz, sportoláshoz, és kellemes helyszínt baráti beszélgetésekhez. A Golden Corner épületegyüttesének belső részén egy fákkal beültetett, extra életteret biztosító átrium kerül kialakításra.

A 2 ütemben megvalósuló lakóparkban tervezetten 80 db lakás kerül kialakításra, melyek a befektetői igények szerint garzon, egy, két és három hálószobás változatban érhetők el. Összevont, egy helyrajzi számmal rendelkező lakások is vásárolhatók, akár egyedi igények alapján változtatható elrendezéssel. Két lakás együttes vásárlása esetén a befektető mentesül egy teremgarázs hely megváltása alól. A kínálatban teraszos lakások is elérhetők, hangsúlyozva, hogy az épületnek már a földszintje is panoráma élményt nyújt, mely emeletenként felfelé haladva fokozódik. A felsőbb szintek lifttel közelíthetők meg.

A lakópark tetőtéri szintjén, exkluzív, körpanorámás penthouse lakások létesülnek rugalmasan megvásárolható alapterülettel, és igény szerinti belső elrendezéssel, hozzátartozó nagy méretű terasszal.

Első ütemben az „A” épületszárny kerül átadásra 2021. végére. A lakások előértékesítése folyamatban van, a leköthető lakások listájáért kattintson a ’lakások’ menüpontra. Itt az általunk javasolt, bérbeadásra, vagy saját célra optimalizált lakáselrendezéseket találja, de egyedi igények figyelembe vételével ezek módosíthatók.

A megvásárolt ingatlanokat akár teljes ingatlankezelési szolgáltatás keretében kiadjuk a Pécsen tanuló külföldi diákok számára, így azok biztos, jelentős havi jövedelmet generálnak. A finanszírozási megoldásokhoz a piacon elérhető támogatások teljes körét kínáljuk, pénzügyi tanácsadóink segítenek eligazodni a támogatások (kamattámogatott hitelek, lakástakarékpénztárak) és hitelek útvesztőjében, így egy helyen intézheti a lakáskölcsönnel, lakástakarékkal, és CSOK-kal kapcsolatos ügyeket.

Műszaki Paraméterek

Prémium burkolatok

Prémium Minőségi Burkolatok

Prémium minőségű szabadon választható burkolatok, szaniterek

Penthouse

Penthouse lakások

Lenyűgöző kialakítású penthouse lakások panorámás teraszokkal

Penthouse

Igényes Belsőépítészeti Megoldások

Igényes és változatos építészeti megoldások, modern, de használható funkcionalitással

Személyre szabás

Kiváló Minőségű Nyílászárok

Első osztályú hő és hangszigetelt napfényes, nagy felületű nyílászárók

Üvegezés

Energiatakarékos szolár és hőszivattyú rendszer

5. Energiatakarékos szolár és hőszivattyú rendszer – padlófűtés, mennyezeti hűtés

Exkluzív

6. Okosotthon megoldások

Okosotthon megoldások

Töltse le a Golden Corner teljes műszaki leírását!

Fizetési konstrukciók

Akár csupán önerővel vásárol, akár hitelt is igénybe vesz, ajánlatunk Önre szabott lesz.

Ügyfeleink hitelügyintézésének bonyolítását irodánk vállalja (több, mint 15 bank ajánlatai közül válogathat) Szolgáltatásunk kényelmes, gyors és megbízható.
Ennek keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Önnek, ezzel tudjuk garantálni, hogy személyre szabottan a lehető legkedvezőbb feltételekhez jusson. Ezzel a szolgáltatásunkkal Önnek nem kell banktól bankig mennie, kivárni a hosszú várakozási időt, feldolgozni és megérteni a sokszor bonyolult banki szakzsargont.
Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapja meg a hitelt nálunk, mint ha bemenne a bankba, csak gyorsabban és szakszerűbben (egyénre szabva).

Vásárlás csak önerővel

Standard konstrukció

Kizárólag önerős vásárlás a következő módon történik:

  1. Regisztrációs szerződés megkötésekor 500.000Ft fizetendő.
  2. Előszerződéskor aláírásakor a vételár 20%-a, mínusz a regisztrációs óvadék.
  3. . A vételár 80 % -a az épület készültségi szintjéhez igazodva 10 egyenlő részletben, utolsó részlet a műszaki átadáskor fizetendő.
Vásárlás hitellel

Hitel konstrukció

A hitellel és önerővel történő vásárlás a következő módon történik:

  1. Regisztrációs szerződés megkötésekor 500.000Ft.
  2. Előszerződéskor aláírásakor a vételár 20%-a, mínusz regisztrációs óvadék.
  3. Bank által finanszírozott rész megállapodás szerint, legkésőbb a használatbavételi engedély kiadását követő 30 napon belül.

A Beruházóról

Minőség, precizitás

Exkluzív építészeti megoldások, ahol a prémium minőségű anyagok a legújabb technológiákkal kerülnek beépítésre, biztosítva a hosszú távú garanciát.

Megbízhatóság

A felkészült műszaki és pénzügyi szakemberek vezetésével megvalósuló projektek teljesen biztonságos beruházási platformot jelentenek

Tapasztalat

Évtizedes szakmai múlttal, az új lakóparkok közelében megtekinthető, magas szakmai és minőségi színvonalat képviselő referenciákkal rendelkező kivitelező.

Bővebb információt finanszírozási konstrukcióinkról a Finanszírozási megoldások menüpontban olvashat!

Mit jelent a bérleti díj garancia?

Cégünk az Ön befektetési céllal vásárolt lakását akár bérleti díj garanciával is bérbe adja. Konstrukciónk keretei között a lakást Öntől cégünk bérli vissza, majd adja azt bérbe, illetve felügyeli a bérlemény használatát. Így a bérleti díjból származó bevétele is folyamatos és állandó lesz.

Mit jelent az ingatlankezelési szolgáltatás?
Milyen finanszírozási lehetőségeim vannak?
Milyen lakást érdemes befektetési célra vennem?
Mekkor havi jövedelmet jelent egy bérbe adott lakás?
Miért éppen a Donátusi városrész kapujában városrész?

Küldjön nekünk üzenetet!