•  Iroda: Pécs, Citrom u. 7.
  •  Email: info@investhouse.hu

A Szigeti Lakópark bemutatása

A Szigeti Lakópark egy buszmegállónyira a pécsi Orvosi Kartól, a Szigeti út 69/3. szám alatt épül. A bérlakás-piac növekvő trendjét Pécsett a Tudományegyetem közelsége erősíti, melynek angol és német nyelvű programjai évről évre több külföldi diákot csábítanak a városba.

A 2 ütemben megvalósuló Szigeti Lakópark kifejezetten a külföldi diákok igényei szerint kialakított lakóegységekkel készül el. Befektetői igény szerint választhatók egy- és két hálószobás lakások, illetve ezek összevont, duplikált változatai. Ezzel egy, vagy több teremgarázs beállóhely megváltása alól mentesül a befektető, ami jelentősen növeli ingatlanbefektetésének hozamát. A kisebb befektetést megvalósítani kívánó vevőkre gondolva lehetőséget nyújtunk kisebb lakóegységek használati megosztással való megvásárlására.

Először az utcafronti, „B” épület kerül átadásra, mely 10 lakóingatlant és egy irodát vagy üzlethelységet tartalmaz. Az átadás 2018 második félévében várható. A még leköthető lakások listájáért kattintson a „lakások” menüpontra. Itt az általunk javasolt, alapvetően bérbeadásra optimalizált lakáselrendezéseket találja, de a legtöbb esetben az egyedi igények figyelembe vételével ez változtatható.

A megvásárolt ingatlanokat akár teljes ingatlankezelési szolgáltatás keretében kiadjuk a Pécsen tanuló külföldi diákok számára, így azok biztos, jelentős havi jövedelmet generálnak. Az egy hálószobás lakóegységek berendezéstől és felszereltségtől függően kb. 140.000,- Ft-os, a két hálószobával rendelkező lakások kb.180.000,- Ft-os havi bevételt jelentenek.

A saját célra vásárolt lakásokhoz nagy teraszt és saját kertet kínálunk. Az emelt minőségi beépített anyagok; a tervezésnél és a kivitelezésnél használt legújabb technológiák; valamint a több évtizedes tapasztalat biztosítja, hogy a Szigeti Lakópark lakásaival kiváló minőségű, értékálló befektetést jelentő, frekventált helyen található és kényelmesen lakható ingatlant vásárol. A lakások elrendezése az előértékesítés során szabadon változtatható. Az egyedi igények megvalósításában felkészült mérnök csapat áll a rendelkezésére.

A finanszírozási megoldásokhoz a piacon elérhető támogatások teljes körét kínáljuk, pénzügyi tanácsadóink segítenek eligazodni a támogatások (kamattámogatott hitelek, lakástakarékpénztárak) és hitelek útvesztőjében, így egy helyen intézheti a CSOK-kal, lakástakarékkal és lakáskölcsönnel kapcsolatos ügyeket.

Lakásaink közül választható 20% önerőtől megvásárolható, a mi ügyfelünkként a piacinál jobb feltételekkel juthat hitelhez, továbbá segítünk optimálisan kihasználni a 30%-os állami támogatású lakástakarék konstrukciót.

Műszaki Paraméterek

Prémium burkolatok

Prémium minőségű burkolatok

Prémium minőségű szabadon választható burkolatok, szaniterek

Alaprajz

Egyedi beosztás lehetősége

Személyre szabott lakások alaprajzi szinten (akár a belső válaszfalak mozgatásával)

Igényes belsőépítészeti megoldások

Igényes belsőépítészeti megoldások

Igényes és változatos építészeti megoldások, modern, de használható funkcionalitással

Kiváló minőségű nyílászárók

Kiváló minőségű nyílászárók

Első osztályú hő és hangszigetelt napfényes, nagy felületű nyílászárók

Saját kert, óriási terasz

Saját zöldterület, vagy óriási terasz

Földszinti lakásokhoz saját zöldterület, Penthouse lakásokhoz óriási teraszok tartoznak

Awesome Image

Modern energetikai megoldások

Modern energetikai megoldások szolgálják a lakások kényelmét és gazdaságosságát

Tekintse meg a projektben elérhető lakásainkat!

A Beruházóról

Minőség, precizitás

Exkluzív építészeti megoldások, ahol a prémium minőségű anyagok a legújabb technológiákkal kerülnek beépítésre, biztosítva a hosszú távú garanciát.

Megbízhatóság

A felkészült műszaki és pénzügyi szakemberek vezetésével megvalósuló projektek teljesen biztonságos beruházási platformot jelentenek

Tapasztalat

Évtizedes szakmai múlttal, az új lakóparkok közelében megtekinthető, magas szakmai és minőségi színvonalat képviselő referenciákkal rendelkező kivitelező.

Fizetési konstrukciók

Akár csupán önerővel vásárol, akár hitelt is igénybe vesz, ajánlatunk Önre szabott lesz.

Ügyfeleink hitelügyintézésének bonyolítását irodánk vállalja (több, mint 15 bank ajánlatai közül válogathat) Szolgáltatásunk kényelmes, gyors és megbízható.
Ennek keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Önnek, ezzel tudjuk garantálni, hogy személyre szabottan a lehető legkedvezőbb feltételekhez jusson. Ezzel a szolgáltatásunkkal Önnek nem kell banktól bankig mennie, kivárni a hosszú várakozási időt, feldolgozni és megérteni a sokszor bonyolult banki szakzsargont.
Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapja meg a hitelt nálunk, mint ha bemenne a bankba, csak gyorsabban és szakszerűbben (egyénre szabva).

Vásárlás csak önerővel

Standard konstrukció

Kizárólag önerős vásárlás a következő módon történik:

  1. Regisztrációs szerződés megkötésekor 300.000Ft fizetendő.
  2. Előszerződéskor aláírásakor a vételár 20%-a, mínusz a regisztrációs óvadék.
  3. . A vételár 80 % -a az épület készültségi szintjéhez igazodva 10 egyenlő részletben, utolsó részlet a műszaki átadáskor fizetendő.
Vásárlás hitellel

Hitel konstrukció

A hitellel és önerővel történő vásárlás a következő módon történik:

  1. Regisztrációs szerződés megkötésekor 300.000Ft.
  2. Előszerződéskor aláírásakor a vételár 20%-a, mínusz regisztrációs óvadék.
  3. Bank által finanszírozott rész megállapodás szerint, legkésőbb a használatbavételi engedély kiadását követő 30 napon belül.

Bővebb információt finanszírozási konstrukcióinkról a Finanszírozási megoldások menüpontban olvashat!

Tanácsadó csapatunk

Jakab András
Jakab AndrásProjektvezetőandras.jakab@investhouse.hu
Polai Barbara
Polai BarbaraProjektmenedzserbarbara.polai@investhouse.hu
Polai Dorottya
Polai DorottyaÜgyvezetődorottya.polai@investhouse.hu

Keresse kollégáinkat bizalommal a fenti elérhetőségeken, csapatunk szívesen áll az Ön rendelkezésére!

Mit jelent a bérleti díj garancia?

Cégünk az Ön befektetési céllal vásárolt lakását akár bérleti díj garanciával is bérbe adja. Konstrukciónk keretei között a lakást Öntől cégünk bérli vissza, majd adja azt bérbe, illetve felügyeli a bérlemény használatát. Így a bérleti díjból származó bevétele is folyamatos és állandó lesz.

Mit jelent az ingatlankezelési szolgáltatás?
Milyen finanszírozási lehetőségeim vannak?
Milyen lakást érdemes befektetési célra vennem?
Mekkor havi jövedelmet jelent egy bérbe adott lakás?
Miért éppen a Szigeti városrész?

Küldjön nekünk üzenetet!