•  Iroda: Pécs, Citrom u. 7.
  •  Email: info@investhouse.hu

Bemutatkozik az Investhouse

Felkészült, képzett csapat. Mi vagyunk az Investhouse.

Az Investhouse egy pécsi székhelyű, felkészült mérnökökből álló csapat. Célunk, hogy beruházóink számára a legjobb pénzügyi mutatókkal rendelkező ingatlanfejlesztési lehetőségeket biztosítsuk. Legfőbb irányelvünk, hogy a befektetendő saját tőke minimalizálása mellett hozzunk létre valódi értéket és biztonságos beruházási platformot. Szolgáltatásaink lefedik a teljes beruházási folyamatot a szóba jöhető ingatlanok felkutatásától a bérbeadásig.

Aláírás

Polai Dorottya,

Ügyvezető, Tulajdonos

Missziónk

Missziónk

Minimális befektetett tőke mellett maximális hozamot és garantált tőkét biztosítunk ügyfeleink számára - valós értéken alapuló fedezettel.

Víziónk

Víziónk

Kiemelkedő befektetési megoldásainkról jól ismert, a baranyai régióban piacvezető és megbízható vállalkozássá válunk.

Miért érdemes minket választani?

Minőség, precizitás

Exkluzív építészeti megoldások, ahol a prémium minőségű anyagok a legújabb technológiákkal kerülnek beépítésre, biztosítva a hosszú távú garanciát.

Megbízhatóság

A felkészült műszaki és pénzügyi szakemberek vezetésével megvalósuló projektek teljesen biztonságos beruházási platformot jelentenek

Tapasztalat

Évtizedes szakmai múlttal, az új lakóparkok közelében megtekinthető, magas szakmai és minőségi színvonalat képviselő referenciákkal rendelkező kivitelező.

Jakab András
Jakab AndrásProjektvezetőandras.jakab@investhouse.hu
Polai Barbara
Polai BarbaraProjektmenedzserbarbara.polai@investhouse.hu
Polai Dorottya
Polai DorottyaÜgyvezetődorottya.polai@investhouse.hu

Ha bármilyen kérdése, észrevétele adódna projektjeinkkel, megoldásainkkal kapcsolatban, vagy csak szeretne velünk beszélni keressen minket!

Ne habozzon megkeresni minket akkor sem, ha beruházóként keres befektetési lehetőséget. Ön számára is tartogatunk megoldásokat!

Érdekes tények, rólunk

0
Ingatlanprojekt
0
Elégedett Ügyfél
0
Fős Csapat
0
Munkaóra