•  Iroda: Pécs, Citrom u. 7.
  •  Email: info@investhouse.hu

Fizetési konstrukciók

Akár csupán önerővel vásárol, akár hitelt is igénybe vesz, ajánlatunk Önre szabott lesz.

Ügyfeleink hitelügyintézésének bonyolítását irodánk vállalja (több, mint 15 bank ajánlatai közül válogathat) Szolgáltatásunk kényelmes, gyors és megbízható.
Ennek keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Önnek, ezzel tudjuk garantálni, hogy személyre szabottan a lehető legkedvezőbb feltételekhez jusson. Ezzel a szolgáltatásunkkal Önnek nem kell banktól bankig mennie, kivárni a hosszú várakozási időt, feldolgozni és megérteni a sokszor bonyolult banki szakzsargont.
Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapja meg a hitelt nálunk, mint ha bemenne a bankba, csak gyorsabban és szakszerűbben (egyénre szabva).

Vásárlás csak önerővel

Standard konstrukció

Kizárólag önerős vásárlás a következő módon történik:

  1. Regisztrációs szerződés megkötésekor 300.000Ft fizetendő.
  2. Előszerződéskor aláírásakor a vételár 20%-a, mínusz a regisztrációs óvadék.
  3. . A vételár 80 % -a az épület készültségi szintjéhez igazodva 10 egyenlő részletben, utolsó részlet a műszaki átadáskor fizetendő.
Vásárlás hitellel

Hitel konstrukció

A hitellel és önerővel történő vásárlás a következő módon történik:

  1. Regisztrációs szerződés megkötésekor 300.000Ft.
  2. Előszerződéskor aláírásakor a vételár 20%-a, mínusz regisztrációs óvadék.
  3. Bank által finanszírozott rész megállapodás szerint, legkésőbb a használatbavételi engedély kiadását követő 30 napon belül.

Reprezentatív példák

5 millió

5 millió Forint hitelösszeg

5 millió forint összegű kölcsön esetén, 240 hónapos futamidővel, 3% éves változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 27730 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 6 655 171 Ft, a hitel fedezete az ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

5 millió

10 millió Forint hitelösszeg

10 millió forint összegű kölcsön esetén, 240 hónapos futamidővel, 3% éves változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 55460 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 13 310 342 Ft, a hitel fedezete az ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

5 millió

20 millió Forint hitelösszeg

20 millió forint összegű kölcsön esetén, 240 hónapos futamidővel, 3% éves változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 110920 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 26 620 685 Ft, a hitel fedezete az ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

A fent felsorolt példák nem minősülnek ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a bankok fenntartják. A termékek részletes leírását és feltételeit a vonatkozó szerződés, az Általános szerződési feltételek, az adott bank üzletszabályzata, valamint az aktuális hirdetmények tartalmazzák, amelyek megtekinthetőek az ajánlatot adó bankfiókban illetve a bank internetes oldalán. A THM mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kamatláb referenciakamathoz kötött, amelynek mértéke MNB kamatpolitikájának függvénye.

További szolgáltatásaink

Lakások testreszabása

Újonnan kiválasztott lakásának egyedi elrendezésének, belsőépítészeti megoldásainak megtervezését, kivitelezését segítjük, de akár bútorozását is megoldjuk.

CSOK, LTP ügyintézés

Vásárlásához a piacon elérhető támogatások teljes körét kínáljuk, segítünk eligazodni a támogatások (kamattámogatott hitelek, lakástakarékpénztárak) és hitelek útvesztőjében.

Ingatlan üzemeltetés

A tulajdonosnak nem kell ingatlankezeléssel foglalkoznia, azt cégünk átvállalja helyette (bérlő felkutatása, bérleti szerződés megkötése, elszámolás bérlővel, ingatlan karbantartása).